Premium Server FAQ


1 Hvor meget trafik er inkluderet i prisen?
3000GB er inkluderet i prisen, hvis du skal bruge mere har vi mulighed for enten at købe en highend server der kommer med op til 25.000GB trafic eller at give dig din egen linie til den store backbone vi også er tilsluttet. Send en mail til salg@abakomp.dk for at høre mere.

 
2 Er 3000GB trafik nok for mig. 
I 99% af tilfældende er det mere end nok. Vi har på nuværende tidspunkt kun 2-3 servere der bruger mere end det. På disse servere snakker vi om extreme mængder af download og upload og er normalt ikke almindelige websider.

 
3 Hvad er forskellen mellem budget og premium serverne?
Premium serverne har 24/7 hardware udskiftning ved fejl og 24/7 eskalations support. Eskalationssupport betyder hvis en server går ned og ikke kommer op igen kan man ringe til os og vi ordner problemet.

 
4 Må jeg lægge torrent, streaming video, filesharing osv. på serveren?
Du må lægge alt det på du har lyst til sålænge det ikke er ulovlig. Det eneste du skal passe på med er at du bliver indenfor trafik rammerne vi har aftalt.


5 Hvad betyder "reaktionstid" på support abonnementerne. 
reaktionstid er den tid vi bruger fra du har meldt problemet til os indtil vi starter med at ordne problemet. Premium serverne har en garanteret reaktionstid på 2 timer.

 
6 Kan serverne opgraderes?
Ja, serverne kan opgraderes med mere ram. Dog kan kun enkelte opgraderes med flere Harddiske. 


7 Kan man få andre operativ systemer?
Du kan få næsten alt i operativsystemer, nogle enkelte koster dog extra licensgebyrer, hvis det ønskede ikke er på listen så send en mail til salg@abakomp.dk og vi finder ud af om det kan installeres og hvad prisen vil være. 
Debian, Centos, Ubuntu, Suse etc etc

 
8 Kan jeg reinstallere min server?
Ja, du kan uden problemer få en reinstallation, med enten samme eller et nyt styresystem. Du kan se priserne på server oversigten


9 Hardware udskiftning ved sammenbrud: Kommer der yderligere omkostninger?
Nej, hvis hardwaren fejler udskifter vi kvit og frit de første 3 år. Reaktionstiden er garanteret til max 2 timer.

 
10 Hvad er "remote hands"? 
Svar  Remote hands er en fysisk person ved serveren der ordner de ting du beder ham om. Det kan feks. være at du har lukket dig selv ud af serveren med en firewall eller en IP blocking så kan teknikeren fysisk ved maskinen ordne det. Taxterne kan du se på server oversigts siden.

11 Hvordan betales serverne?
Da vi næsten udelukkende handler med virksomheder sker betalingen via faktura og girokort/bankoverførsel.

 
12 Hvad er betalingsfristen?
Hvis du er helt ny kunde hos os skal setup og 1 måneds serverleje betales før du får dit brugernavn osv. udleveret. 
Faktureringen sker normalt kvartalsvis forud, dog kan man lave en ordning hvor der kun skal betales hver måned. Send en mail til salg@abakomp.dk eller brug vores salgschat til højre for yderligere information.